Bækkenmassage på 30 min

Behandling af spændinger ved bækken eller skævheder i bækkenet

Bækkenmassage

Bækkenmassage

En bækkenmassage er en ekstra dybdegående massage af bækkenet på 30 minutter i forbindelse med en helkropsmassage. Massagen gennemgår alt på og omkring bækkenet. Massagen reducerer spændinger og genoprette balancen i bækkenet i forbindelse med skævheder, ubalancer eller overbelastning. Bækkenmasasgen er for alle og ikke kun gravide. Nogen oplever ubalancer, andre har bækkenløsning, symfyselæsning, konstante smerter og lignende.

Beskrivelse af bækkenmassagen

Bækken muskler Bækkenmassagen gennemgår alle muskler, ligamenter og led i hele bækkenet. Under massagen er man derfor nøgen. Først maseres bagsiden af bækkenet, med fokus på nedre lænd, balderne og korsbenet. Der er ekstra fokus på ubalancer, spændinger og skævheder ved korsbenet. På forsiden af bækkenet masseres ligamenterne ved den nederste del af maven og lysken. Hoftekantens muskler afspændes og derefter masseres symfysen, der samler bækkenet på forsiden fra venusbjerget til toppen af åbningen ved vulva. Der er ekstra fokus på symfyseleddet, hvor der ofte er mange spændinger og påvirkninger fra skævheder og tilt i bækkenet. Ofte vil store lændesvaj fra yoga eller graviditet medføre spændinger og inflammation ved symfysen.

Bækken massage København Inderlårets muskler hæfter på begge sider af vulva, langs de ydre kønslæber og disse udspring er ofte påvirket af ubalancer og skævheder i bækkenet, da de forkortes ved tilt eller drej i bækkenet. Knoglen vil i den tilstand være trykøm og inflammatorisk. Svajer man meget i lænden, er man gravid eller sidder meget ned, vil disse muskler ofte bliver korte og konstant trække i bækkenet, hvor der opstår belastning og ømhed.

Hver en muskles og alle led og ligamenter masseres. Spændinger fjernes eller reduceres allerede efter første behandling. Du vil med det samme mærke at området er mere afspændt, mere smidigt og mindre ømt.

Bivirkninger

symfyse massage Efter massagen kan ømhed forekomme i muskler, som har været meget spændte. Det aftager hurtigt og svarer til træningsømhed. Massage på bækkenets forside kan i nogle tilfælde medføre at kroppen reagerer seksuelt. Det er ofte ved massage af symfysen eller ved de ydre kønslæber, at der kan forekomme reaktioner. De fleste reagerer ikke, men nogen er mere modtagelige og kan opleve at deres krop reagerer spontant og uden at man kan holde reaktionen tilbage. Skulle det ske, så er det helt naturligt og reaktionerne er ganske velkommen. Det vigtigste er at du får en professionel afspænding af bækkenet og kan gå fra behandlingen med forbedret balance, mindre ømhed og mere smidighed samt en bevidsthed om, hvordan du passer på din krop.

Priser på bækkenmassage

Bækkenmassage koster 100 kr. ekstra i forbindelse med en helkropsmassage.