Bækkenmassage på 30 min

Behandling af spændinger ved bækken eller skævheder i bækkenet

Baekkenmassage

Bækkenmassage

En bækkenmassage er en ekstra massage af bækkenet på 30 minutter i forbindelse med en helkropsmassage. Massagen gennemgår alt på og omkring bækkenet. Massagen reducerer spændinger og genoprette balancen i bækkenet i forbindelse med skævheder, ubalancer eller overbelastning. Bækkenmasasgen er for alle, og ikke kun gravide, der har ubalancer, overbelastning, bækkenløsning eller lignende. Nogen oplever ubalancer, andre har bækkenløsning og nogen oplever blot spænding, ømhed eller er belastet i bækkenet. Derudover er der en del der vælger massagen for nydelsens skyld i forbindelse med afspændingsmassagen.

Beskrivelse af bækkenmassagen

Baekkenmassage Bækkenmassagen udføres med en økologisk mandelolie, hvor hele bækkenet gennemgås og masseres. Massagen gennemgår hele bagsiden og hele forsiden af bækkenet og derfor er du helt nøgen under massagen. Først maseres ballemusklerne og hoften på bagsiden af bækkenet, herunder musklerne der laver opspænd i nedre lænd og bækken. Alle musklerne ved korsbenet bliver masseret, med fokus på hvor du er spændt. På forsiden af bækkenet masseres ligamenterne ved den nederste del af maven og hele lysken. Derefter masseres området ved symfysen, fra toppen af venusbjerget og ned til omkring midten af kønsåbningen, da det ofte er her, symfysen forandres.

Baekkenmassage Der er ekstra fokus på symfyseleddet, hvor der ofte er mange spændinger, da symfysen er samlingspunktet på forsiden af bækkenet, også kaldet skambenet. Efter massagen af symfysen så smøres området ved kønnet ind, og de mange muskelhæfter på begge sider af kønnet og inderlår masseres omhyggeligt. Forandringer i bækkenet ses ofte her og derfor fokuseres også på dette område.

Bækkenmassagen øger blodcirkulationen i hele området og bækkenet. Spændinger fjernes eller reduceres allerede efter første behandling. Du vil med det samme mærke at området er mere afspændt, mere smidigt og mindre ømt.

Bivirkninger

Efter massagen kan nogen opleve en mindre ømhed i området. Baekkenmassage Ømheden aftager og du vil mærke en forstærket virkning af behandlingen dagene efter. Det er også normalt at man bliver lidt træt i kroppen efter en massage, fordi kroppen begynder at udsende hormoner, der får kroppen til at slappe helt af. Ofte vil man dog mærke en sund og dejlig afslappethed.

Priser på bækkenmassage

Bækkenmassage koster 100 kr. ekstra i forbindelse med en helkropsmassage.