Bækkenmassage på 30 min

Behandling af spændinger ved bækken eller skævheder i bækkenet

Baekkenmassage

Bækkenmassage

En bækkenmassage er en ekstra massage af bækkenet på 30 minutter i forbindelse med en helkropsmassage. Massagen gennemgår alt på og omkring bækkenet. Massagen reducerer spændinger og genoprette balancen i bækkenet i forbindelse med skævheder, ubalancer eller overbelastning. Bækkenmasasgen er for alle og ikke kun gravide. Nogen oplever ubalancer, andre har bækkenløsning, nogen er næsten invalideret og har daglige smerter og nogen oplever blot spænding, ømhed eller er belastet i bækkenet. Jeg har 12 års erfaring og oplever dagligt hvor stor effekt en bækkenmassage har på ubalancer og smerter.

Beskrivelse af bækkenmassagen

Baekkenmassage Bækkenmassagen udføres med en økologisk mandelolie, hvor hele bækkenet masseres. Massagen gennemgår hele bagsiden og hele forsiden af bækkenet og derfor er du nøgen under massagen. Først maseres bagsiden af bækkenet, herunder musklerne der laver opspænd i nedre lænd og bækken, hvor musklerne ved korsbenet bliver masseret. På forsiden af bækkenet masseres ligamenterne ved den nederste del af maven og hele lysken. Derefter masseres området ved symfysen, fra toppen af venusbjerget og ned til området ved kønsåbningen. Der vil i den forbindelse være massage ved vulva fra bunden af symfysen til toppen af venusbjerget. Der er ekstra fokus på symfyseleddet, hvor der ofte er mange spændinger, da symfysen er samlingspunktet på forsiden af bækkenet.

Baekkenmassage Efter massagen af symfysen så masseres området ved inderlår og kønnet, da skævheder til siderne, ofte overbelaster disse muskler, ligamenter og bindevæv. Vred i bækkenet strækker ofte i inderlår på den ene side og der er ofte sammentrækning i den anden side. En udfordring der ubehandlet ofte vil forværres på sigt.

Bækkenmassagen øger blodcirkulationen i hele bækkenet. Spændinger fjernes eller reduceres allerede efter første behandling. Du vil med det samme mærke at området er mere afspændt, mere smidigt og mindre ømt.

Priser på bækkenmassage

Bækkenmassage koster 100 kr. ekstra i forbindelse med en helkropsmassage.

Bækkenets udfordringer og ubalancer

osteitis pubis

Bækkenet er samlingspunktet midt i kroppen, hvor skævheder over og under bækkenet, kan give ubalancer eller belastning i bækkenet. Ubalancer i bækkenet kan ses som vred, hvor bækkenet roterer om kropsaksen. Ubalancer ses også hvor bækkenet tilter frem eller tilbage, eller bækkenet kan tilte til en af siderne. Derudover kan man have en kombination af flere ubalancer. Ubalancerne vil kunne ses som overbelastninger i den side bækkenet drejer til, f.eks. korsbenet, lænd, symfysen, lysken og lår. Ofte vil den anden side være forstrukket og trykøm. Det betyder, at begge sider af bækkenet ofte er påvirket ved en længerevarende ubalance. Det betyder, at ubalancer har en påvirkning på begge sider af kroppen.

bækken massage Disse skævheder påvirker vores kropsholdning, benenes placering og ryggens funktion. En afspænding og massage vil tage udgangspunkt i at skabe balance i bækkenet og hele kroppen. Massagen arbejder med musklerne der tilter bækkenet til siderne, dvs inderside af lår og yderside af balle. Derefter arbejdes der med muskler der tilter bækkenet frem og tilbage, nemlig baldemusklerne og musklerne på forsiden af bækkenet ved symfysen og underlivet og ved inderside af lår.

Bivirkninger

symfyse massage Efter massagen kan ømhed forekomme i muskler, som har været meget spændte, da kroppen øger restitutionen og genopbygningen med en reaktion der medfører ømhed. Under massagen er bivirkningen, at nogen kroppe reagerer seksuelt. Massagen øger følsomheden i hele bækkenet og dermed også underlivet. Når symfysen masseres, kan det stimulere klitoris så meget, at man oplever nydelse, bliver våd, stønner eller oplever orgasme. Skulle det ske, er reaktionen kærkommen og naturlig. Det kan være svært at undgå og kan ske spontant og ganske ufrivilligt. Det primære fokus er at du bliver afspændt og afhjhulpet med dine spændinger, smerter, overbelastninger eller skævheder.