Bækkenmassage på 30 min

Behandling af spændinger ved bækken eller skævheder i bækkenet

Baekkenmassage

Bækkenmassage

En bækkenmassage er en ekstra massage af bækkenet på 30 minutter i forbindelse med en helkropsmassage. Massagen gennemgår alt på og omkring bækkenet. Massagen reducerer spændinger og genoprette balancen i bækkenet i forbindelse med skævheder, ubalancer eller overbelastning. Bækkenmasasgen er for alle, og ikke kun gravide, der har ubalancer, overbelastning, bækkenløsning eller lignende. Nogen oplever ubalancer, andre har bækkenløsning og nogen oplever blot spænding, ømhed eller er belastet i bækkenet. Derudover er der en del der vælger massagen for nydelsens skyld i forbindelse med afspændingsmassagen.

Beskrivelse af bækkenmassagen

Baekkenmassage Bækkenmassagen udføres med en økologisk mandelolie, hvor hele bækkenet gennemgås og masseres. Massagen gennemgår hele bagsiden og hele forsiden af bækkenet. Under en bækkenmassage er man derfor helt nøgen. Først maseres ballemusklerne og hoften på bagsiden af bækkenet, herunder musklerne der laver opspænd i nedre lænd og bækken. Alle musklerne i ballen bliver masseret, med fokus på hvor du er spændt. På forsiden af bækkenet masseret ligamenterne ved den nederste del af maven og hele lysken, hvor mavemusklerne hæfter. Derefter masseres området ved symfysen, fra toppen af venusbjerget og ned til omkring midten af kønsåbningen.

Baekkenmassage Der er ekstre fokus på symfyseleddet, hvor der ofte er mange spændinger, da symfysen er samlingspunktet på forsiden af bækkenet, også kaldet skambenet. Efter massagen af symfysen så smørres kønnet ind, og de mange muskelhæfter omkring kønnet masseres omhyggeligt. Belastning i ligamenter, hofte og lyske har ofte spredt sig til disse muskler, der masseres blidt og opmærksomt.

Bækkenmassagen øger blodcirkulationen i hele området og bækkenet. Spændinger fjernes eller redceres allerede efter første behandling. Du vil med det samme mærke at området er mere afspændt, mere smidigt og mindre ømt. Der arbejdes med alle bækkenets muskler og led efter en individuel tilpasning.

Bivirkninger

Baekkenmassage Under bækkenmassagen er det helt naturligt at reagere seksuelt. Massagen øger blodcirkulationen og følsomheden i hele bækkenet og gør dig derfor mere modtagelig for seksuel nydelse. Massagen genenmgår hele symfysen, fra vensubjerget og ned til bunden af symfysen, der ligger omkring midten af kønsåbningen. Der er derfor også strøg ved klitoris og toppen af de ydre kønslæber. De fleste oplever at blive våde og mange oplever også, at orgasme kan opstå spontant, uden at man kan holde igen. Reaktionerne er kærkomne fysiske reaktioner, som du ikke selv styrer. Noget jeg oplever dagligt og som er helt naturligt i forbindelse med afspændingen af bækkenet. Jeg fokusere på, at du bliver afspændt og får det størst mulig udbytte af behandlingen. Baekkenmassage

Efter massagen kan nogen opleve en ømhed svarende til at man har trænet på en ny måde eller genoptaget træning efter lang tids pause. Ømheden aftager og du vil mærke en forstærket virkning af behandlingen dagene efter. Det er også normalt at man bliver lidt træt i kroppen efter en massage, fordi kroppen begynder at udsende hormoner, der får kroppen til at slappe helt af. Ofte vil man dog mærke en sund og dejlig afslappethed.

Priser på bækkenmassage

Bækkenmassage koster 100 kr ekstra i forbindelse med en helkropsmassage.