Bækkenmassage på 30 min

Behandling af spændinger ved bækken eller skævheder i bækkenet

Bækkenmassage

Baekkenmassage En bækkenmassage er en ekstra massage af bækkenet på 30 minutter i forbindelse med en helkropsmassage udført af en sepcialist i behandling af bækkener. Massagen gennemgår alt på og omkring bækkenet. Massagen reducerer spændinger og genoprette balancen i bækkenet i forbindelse med skævheder, ubalancer eller overbelastning. Bækkenmasasgen er for alle, og ikke kun gravide, der har ubalancer, overbelastning, bækkenløsning eller lignende. Nogen oplever ubalancer, andre har bækkenløsning og nogen oplever blot spænding, ømhed eller er belastet i bækkenet.

Beskrivelse af bækkenmassagen

Baekkenmassage Bækkenmassagen udføres med en økologisk mandelolie, hvor hele bækkenet gennemgås og masseres. Massagen gennemgår hele bagsiden og hele forsiden af bækkenet. Først maseres ballemusklerne, hoften og indersiden af lår. Alle musklerne i balden bliver masseret, med fokus på hvor du er spændt. På forsiden af bækkenet masseres hoftebøjerne, ligamenterne ved den nederste del af mave og hele lysken. Derefter masseres symfysen oh området omkring symfysen.

Baekkenmassage Der er ekstre fokus på symfyseleddet, hvor der ofte er mange spændinger, da symfysen er samlingspunktet på forsiden af bækkenet. Efter massagen af symfysen, så smørres området under symsysen ind, og de mange små muskler omkring kønnet masseres omhyggeligt. Belastning i ligamenter, hofte og lyske har ofte spredt sig til disse muskler, der masseres blidt og opmærksomt.

Bækkenmassagen øger blodcirkulationen i hele området og bækkenet. Spændinger fjernes eller redceres allerede efter første behandling. De fleste oplever at deres bækken slapper så meget at, at de kan mærke en fysisk forandring inden massagen er slut. Du vil med det samme mærke at området er mere afspændt, mere smidigt og mindre ømt.

Bækkenmassagen tilpasses dine behov efter en individuel tilpasning. Vi er alle blufærdige og en bækkenmassage er behandling af kroppens mest intime område. Det har jeg stor forståelse for og betænkligheder og tanker omkring massagen er helt naturlige, fordi det ikke er et område man normalt får masseret. Dem der får bækkenmassage er faktisk dem der oftest bestiller tid igen hos mig, og det fortæller, at massgen har en stor effekt på et område. der er vigtigt for manges kroppen.

Yderligere bemærkninger om bækkenmassagen

Baekkenmassage

De fleste oplever ingen bivirkninger i forbindelse med bækkenmassagen. Ofte vil man opleve, at bækkenet slapper af og at massagen er meget nydelsesfuld. Det er som regel en dejlig afslutning på helkropsmassagen, hvor man får en masse vigtige muskler masseret omkring bækkenet og ved underlivet.

Lettere ømhed
Efter massagen kan nogen opleve en ømhed svarende til at man har trænet på en ny måde eller genoptaget træning efter lang tids pause. Ømheden aftager og du vil mærke en forstærket virkning af behandlingen dagene efter. Ømheden skyldes at musklen genopbygger sig selv og påbegynder en inflammationstilstand der danner grundlaget for genopbygningen og reparationerne af eventuelt skadet muskelfibre. Ømheden er derfor en bivirkning af en positiv effekt i kroppen.

Blufærdighed
Vi er alle blufærdige på hver vores måde og det er helt naturligt. Det handler blandt andet om, at vi passer godt på os selv. Forsiden af bækkenet er noget vi kun viser til vores partner, jordemoder og lægen m.v. og når man gør, så er det naturligt at være blufærdig. Selvom jeg arbejder med bækkener hver eneste dag, så forstår jeg naturligvis, at dem der modtager massagen, ikke er vand til at få massage og vise bækkenet. Derfor er man altid velkommen til at komme forbi klinikken eller ringe til mig for at få en snak. Det kan være med til, at din oplevelse bliver så god som muligt.

Afslappet tilstand
Det er også normalt at man bliver lidt træt i kroppen efter en bækkenmassage, fordi kroppen begynder at udsende hormoner, der får kroppen til at slappe helt af. Ofte vil man dog mærke en sund og dejlig afslappethed. Jeg anbefaler at man slapper af efter massagen og lader kroppen reagere på den positive effekt.

Seksuelle reaktioner
En bækkenmassage er en professionel afspænding og massage af bækkenet udført af en specialist. Henvendelser om seksuelle ydelser vil aldrig blive besvaret, da jeg udelukkende udfører en professionel afspænding af bækkenet. Under bækkenmassagen kan seksuelle reaktioner opstå helt naturligt. Under massagen af især symfysen er det naturligt, hvis man bliver våd. Det er en autonom refleks i underlivet, der reagerer på berøringen. I den tilstand vil nogen begynde at stønne. nogen bevæger underlivet i rytmiske sammentrækninger og nogen oplever en spontan orgasme. Ingen af reaktionerne er noget man selv kan styre eller holde tilbage. Skulle det ske. så er det hverken pinligt eller forkert, men en fysisk reaktion styret af nerverne i bækkenet. Som behandler lader jeg din krop reagere og forsøger at skabe den bedst mulige oplevelse for dig, med fokus på, at du bliver så afspændt som muligt og afhjulpet med dine bækkenproblemer.

Øget væskebehov
Efter massagen får du vand at drikke hos mig. Efterfølgende skal du være opmærksom på, at få rigeligt med væske, da kropsvarmen gør, at du udskiler mere væske. Derudover bruger kroppen også væske til at komme af med affaldsstoffer efter massagen. Man behøver ikke overdrive væskeindtaget, men man skal bare være opmærksom på, løbende at få lidt væske.

Priser på bækkenmassage

Bækkenmassage i 30 min koster 100 kr ekstra i forbindelse med en helkropsmassage.