Efterfødselsmassage i København

Massagen til hele kroppen efter graviditeten

helkropsmassage

Efterfødselsmassage

En massage efter fødslen hvor hele kroppen minutiøst gennemgås og masseres fra top til tå, med fokus på de områder der klassisk er spændte og belastet efter graviditeten. Skuldre, nakke og bryst er ofte medtaget af dårlig søvn og skæv kropsholdning under amning. Hofte og lænd er ofte belastet af mange gentagende løft, kombineret med en generelt brugt og stresset krop. Balle, ben og bækken er ofte spændte og bækkenet kan i mange tilfælde være ude af balance efter graviditeten. Massagen er er ikke kun en velfortjent forkælelse, men en vigtig afspænding.

Massagen

Efterfødselsmassage

Massagen er en oliebaseret helkropsmassage af alt på kroppen. Først masseres skuldrene og området under dine skuldre. Nakke og lænd, samt baller bliver masseret og gennemgået for ubalancer og spændinger. Derefter lægmuskler og lår. Efter bagsiden er masseret vender du om og får massage af forsiden af kroppen.

Fødder masseres grundigt og opmærksomt derefter underben og lår masseres. Ofte vil yderside og indersiden af lårene være spændte efter forandringer i bækkenet og de mange løft. Så masseres armene og brystet. Brystet vil ofte være meget låst og spændt efter de mange foroverbøjninger og ensformige stillinger under bl.a. amning.
Efterfødselsmassage Derefter masseres ribben, hofte, lyske, bækkenet og symfysen. Der er for nogen eksta opmærksomhed på bækkenet og underlivet. Til sidst smøres vulva ind og musklerne omkring og ved kønnet masseres blidt, hvor ubalancer eller følgevirkninger af belastninger efter graviditeten afhjælpes. Alt afspændes og masseres med forkus på at genoprette balancen i din krop.

Massagen tilpasses dine ønsker og behov, da det ofte er lidt forskelligt hvordan kroppen er påvirket efter graviditeten eller hvor man ønsker fokus. Alt kan lade sig gøre.

Priser på efterfødselsmassage

Helkropsmassage i 90 min - 550 kr.
Helkropsmassage i 120 min - 650 kr.


Prisen i oktober måned er 500 kr. for 2 timer.