Efterfødselsmassage i København

Massagen til hele kroppen efter graviditeten

helkropsmassage

Efterfødselsmassage

En massage efter fødslen hvor hele kroppen minutiøst gennemgås og masseres fra top til tå, med fokus på de områder der klassisk er spændte og belastede efter graviditeten. Skuldre, nakke og bryst er ofte medtaget af dårlig søvn og skæv kropsholdning under amning. Hofte og lænd belastet af mange gentagende løft kombineret med en generelt brugt og stresset krop. Balle, ben og bækken er ofte spændte og bækkenet kan i mange tilfælde være ude af balance efter graviditeten. Massagen er er ikke kun en velfortjent forkælelse til mor, men en vigtig afspænding af den krop der også fremadrettet skal udsattes for mange udfordringer.

Massagen

Efterfødselsmassage

Massagen er en oliebaseret helkropsmassage for alt på kroppen. Du starter med at ligge på maven, med et tæppe over kroppen. De områder der ikke masseres er dækket med et tæppe. Først masseres skuldrene og området under dine skuldre. Nakke og lænd samt øvre balle bliver masseret og gennemgået for ubalancer. Hele ballen og bagsiden af bækkenet masseres og derefter er det lægmuskler og lår. Efter bagsiden er masseret vender du om og får massage af forsiden af kroppen.

Fødder masseres grundigt og opmærksomt før underben og lår masseres. Ofte vil yderside og indersiden af lårene være spændte efter forandringer i bækkenet og de mange løft. Så masseres armene og brystet. Brystet vil ofte være meget låst og spændt efter de mange foroverbøjninger og ensformige stillinger under amning. Ribben masseres og hofte, lyske, symfyse og forsiden af bækkenet. Alt afspændet og masseres med forkus på at genoprette balancen.

Priser på efterfødselsmassage

Helkropsmassage i 90 min - 550 kr.
Helkropsmassage i 120 min - 650 kr.