Indsmøring med e-vitamin-olie

Øger hudens elasticitet og mindsker gener på hævede områder

evitamin gravid olie

Indsmøring med e-vitamin olie

Denne indsmøring er den mest populære ekstrabehandling, hvor bryst, mave og vulva smøres ind i e-vitamin-olie. Gravide oplever store stræk i huden ved bryst og maven samt ved vulva, hvor især kønslæberne hæver og kan blive ømme. Hormonerne under graviditeten øger risikoen for strækmærker og irriteret hud. E-vitamin gør huden mere elastisk, øger hudens evne til at danne nye hudceller og e-vitaminet hjælper dermed huden til at kunne følge med forandringerne uden strækmærker, spændthed og irritation i huden.

E-vitamin-olie Indsmøringen udføres med en økologisk olie, der har et naturligt højt indhold af e-vitamin. E-vitaminet virker som et boost for huden. Olien gør huden mere elastisk med det samme og reducerer samtidigt gener på områder hvor huden er trykøm eller hævet. Risikoen for strækmærker reduceres med omkring 50% ved sådanne indsmøringer. Indsmøringen udføres i forlængelse af en helkropsmassage hvor mave, bryst og vulva smøres ind med forsigtige og dybe strøg. Hele brystet og især omkring brystvorterne, samt hele maven og hele kønnet smøres ind.

E-vitamin-olie Olien trænger ind i de dybe lag og gør din hud mere elastisk og dermed mindre irriteret, når bryst og mave vokser. Mange oplever at deres kønslæber hæver under graviditeten og indsmøringen af hele kønnet reducerer irritationen i huden ved vulva. Olien er samtlig en naturlig kilde til anti-inflammation og hævelse. Behandlingen afhjælper og forebygger før kønslæberne hæver. En del der får indsmøring vælger det derfor forebyggende, før de oplever hævelserne. Indsmøringen varer i omkring 30 min for at sikre, at olien er trukket helt ind i de dybe lag af huden. En kærlig og omsorgsfuld afslutning på en skøn graviditetsmassage, som du blot kan nyde.

Priser på indsmøring med e-vitamin

Indsmøring koster 100 kr ekstra i forbindelse med en helkropsmassage.