Indsmøring med e-vitamin-olie

Øger hudens elasticitet og mindsker gener på hævede områder

evitamin gravid olie

Indsmøring med e-vitamin olie

Gravide oplever store stræk i huden ved maven, når maven vokser og huden giver sig. Det samme gælder ved bryster og ved vulva, hvor især kønslæberne hæver, bliver ømme og huden strukket. Hormonmerne under graviditeten er endvidere med til at øge risikoen for strækmærker og iritteret hud. E-vitamin gør huden mere elastisk, øger hudens evne til at danne nye hudcelller og e-vitaminet hjælper dermed huden til at kunne følge med forandringerne uden strækmærker, spændthed og irritation i huden.

E-vitamin-olie Indsmøringen udføres med en økologisk olie, der har et naturligt højt indhold af e-vitamin. E-vitaminet virker som et boost for huden. Olien gør huden mere elastisk med det samme og reducerer samtidigt gener på områder hvor huden er trykøm eller hævet. Risikoen for strækmærker reduceres med omkring 50% ved sådanne indsmøringer. Indsmøringen udføres i forlængelse af en helkropsmassage hvor mave, bryst og vulva smøres ind med forsigtige og dybe strøg. Hele brystet og især omkring brystvorterne, samt hele maven og hele kønnet smørres ind.

E-vitamin-olie Olien trænger ind i de dybe lag og gør din hud mere elastisk og dermed mindre irriteret, når bryst og mave vokser. Mange oplever at deres kønslæber hæver under graviditeten og indsmøringen reducerer irritationen i huden ved vulva. Olien er samtig en naturlig kilde til anti-inflammation og hævelse, der virker forebyggende før kønslæberne hæver og afhjælpende, når kønslæerne er hævet. Indsmøringen varer i omkring 30 min for at sikre, at olien er trukket helt ind i de dybe lag af huden. Indsmøringen er meget nydelsesfuld og en dejlig afslutning på en helkropsmassage.

Bivirkninger

E-vitamin-olie

Der er ingen negative bivirkninger ved indsmøringen af e-vitamin olie. Der er heller ingen risiko for allergier, da der udelukkende anvendes en ren økologisk olie.

Priser på indsmøring med e-vitamin

Indsmøring koster 100 kr ekstra i forbindelse med en helkropsmassage.