Indsmøring med e-vitamin-olie

Øger hudens elasticitet og mindsker gener på hævede områder

evitamin gravid olie

Indsmøring med e-vitamin olie

Denne indsmøring er ren nydelse der samtidigt effektivt forebygger og afhjælper stræk og gener i huden. Strækmærker, ømhed samt spændt og irriteret hud forebygges med ekstra smidiggørelse af huden. Gravide oplever store stræk i huden, hvor inflammation og hævelse ofte forekommer. Hormonerne under graviditeten øger risikoen for strækmærker og irriteret hud, og behovet for pleje er derfor ekstraordinært stort. E-vitamin gør huden mere elastisk, øger hudens evne til at danne nye hudceller og e-vitaminet hjælper dermed huden til at kunne følge med forandringerne uden strækmærker, spændthed og irritation i huden.

E-vitamin-olie Indsmøringen udføres med en økologisk e-vitamin-olie, der har et naturligt højt indhold af e-vitamin. E-vitaminet virker som et boost for huden. Olien gør huden mere elastisk. E-vitaminet reducerer samtidigt gener på områder hvor huden er trykøm eller hævet. Risikoen for strækmærker reduceres med omkring 50% ved sådanne indsmøringer. Indsmøringen udføres i forlængelse af en helkropsmassage hvor mave, bryst og vulva smøres ind med forsigtige og dybe strøg. Hele brystet og især omkring brystvorterne, samt hele maven og hele kønnet smøres ind. Ved kønnet indsmøres symfyse, ydre og indre kønslæber. Indsmøringen varer i 30 min for at e-vitaminet kommer dybt ned i huden, da flere studier viser, at indsmøring kun virker såfremt området kontinuerligt smøres ind i 15 min eller længere.

E-vitamin-olie Olien trænger ind i de dybe lag og gør din hud mere elastisk og dermed mindre irriteret, når bryst og mave vokser. Mange oplever at deres kønslæber hæver under graviditeten og indsmøringen af hele kønnet reducerer irritationen i huden ved vulva. Olien er samtlig en naturlig kilde til anti-inflammation og hævelse, hvilket ofte reducerer hævelser og ømhed i de ydre kønslæber. Behandlingen forebygger også hævelse i kønslæberme, så det anbefales fra når du er halvvejs og frem i graviditeten. En del der får indsmøring vælger det derfor forebyggende, før de oplever hævelserne. Indsmøringen varer i omkring 30 min for at sikre, at olien er trukket helt ind i de dybe lag af huden.

Priser på indsmøring med e-vitamin

Indsmøring koster 100 kr ekstra i forbindelse med en helkropsmassage.